Pisk fløden til let skum.Udblød husblassen i koldt vand i ca. 10 min. Pisk imens æggeblommerne hvide med vaniljesukker og flormelis. Tag husblassen op af vandet med det vand der hænger ved og smelt det sammen med æblemost i en gryde ved lav varme. Bland det smeltede husblas i risalamanden, og vend til sidst det letpiskede fløde i. Fordel fromagen i små portionsglas og sæt dem til afkøling.
Kom vand, sukker, havtorn og timian i en gryde. Kog lagen i ca. 15 min. eller til der ca. er 3 dl tilbage. Afkøl siruppen.
Fordel siruppen oven på fromagen, pynt med frisk timian og servér.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.